Recruitment online, een nieuwe asset voor jouw bedrijf?

Wanneer recruitment online verricht wordt, gaat er tegenwoordig helaas meer fout dan goed. Je hebt ongetwijfeld vacatures op social media gezien waar niet of nauwelijks op gereageerd wordt, op wat tags na dan. Of mensen die zich beklagen over de recruiters die op LinkedIn met aanbiedingen komen die totaal niet relevant zijn voor de ontvanger. En wat te denken van de random vacatures die je langs ziet komen tijdens je favoriete stream of YouTube-filmpje?

Recruitment online is een aparte business, maar wanneer je dit op de juiste manier inzet, kun je een enorme talentenpool bereiken die klaar is voor jouw boodschap.

Kies je voor de standaardoplossingen, dan krijg je de standaardmogelijkheden en bereik je nooit de top. En daar is niets mis mee, zolang je een middenmoot wilt blijven…

Wil jij weten wat social recruitment jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten durend adviesgesprek aan.

De juiste deuren openen met jouw recruitment

Wervings- en selectiebureaus vallen over elkaar heen bij het zoeken naar de juiste persoon om een vacature te vullen voor hun opdrachtgever. Werkzoekenden die een interessante cv hebben, krijgen aanbiedingen van alle kanten. Waarom zou jij je in die strijd werpen? En wie zegt dat die geweldige secretaresse, projectvoorbereider of persoonlijk assistent die jij nodig hebt op dit moment zonder werk zit?

Het is een punt dat vaak vergeten wordt. Er zijn meer mensen die een andere baan willen dan mensen die actief op zoek zijn naar werk. Wereldwijd zitten talenten op de verkeerde plek, te wachten op het juiste moment om wél hun dromen na te jagen – of nog even in de veilige omgeving van een vaste baan voordat zij in een tussenfase komen en geen inkomen hebben. Wat gebeurt er wanneer wij bij hen op de deur kloppen en vertellen dat dit het moment is om aan de slag te gaan als talent binnen jouw onderneming? Dat is hoe wij recruitment online aanpakken en dát is hoe wij het verschil maken wanneer het gaat om recruitment online.

Een intensieve en vooral lonende weg met onze recruitment online

Omdat wij gebruikmaken van LinkedIn en daarbij alleen de juiste mensen benaderen, hebben wij veel informatie nodig. Daarom stellen we eerst samen met jou het profiel op waaraan de sollicitant moet voldoen. Welke talenten en eigenschappen zoek je, welke werkervaring moet er zijn en welke andere eisen wil je graag ingevuld zien?

Wanneer wij weten wie jij zoekt, gaan we aan de slag. Dit doen we onder andere met LinkedIn, waar we op slimme manieren zoeken om de juiste personen te vinden. Onze aanpak is dus geenszins een algemene aanpak; wij zoeken gericht en op een persoonlijke manier om zo de mensen te vinden die precies binnen jouw onderneming passen. 

Wil je weten hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw business? Bel ons op +31 (0) 6 46 876 510 zodat we eens kunnen praten over de mogelijkheden tijdens een kopje koffie. We hebben slechts vijftien minuten nodig om jou te overtuigen van de mogelijkheden die wij jouw bedrijf kunnen bieden.