Potentiële klanten vinden op innovatieve manieren

Potentiële nieuwe klanten vinden kan met de bestaande marketingmanieren. De methodes die je nu al gebruikt, zullen echter niet bijzonder lonend zijn. Potentiële klanten vinden kun je beter doen door gebruik te maken van innovatieve manieren, zoals een toegepaste LinkedIn-campagne waarbij we ons alleen richten op de mensen die interesse hebben in jouw business.

Wat is nou precies het verschil en hoe vinden wij de potentiële nieuwe klanten voor je?

Echt potentiële klanten vinden

Wanneer je met pijl en boog de roos wilt raken, richt je op de boom waar de schijf op zit, niet op het hele bos – tenzij je alle pijlen wilt verliezen.

Marketing wordt vaak te algemeen aangepakt en opgezet door bedrijven. Daar is op zich niets mis mee, maar het levert nooit het gewenste resultaat op. Ben jij blij wanneer 1:10.000 mensen reageert, dan is Leadlinq geen partner voor jou. Bij ons draait het namelijk uitsluitend om potentiële klanten benaderen. We focussen ons uitsluitend op de doelgroep, waardoor we een maximale respons willen vanuit onze campagnes.

We storen niet alle ondernemers in Nederland met onze marketing. We benaderen geen mensen die totaal irrelevant zijn voor jouw bedrijf en we gebruiken het budget niet om consumenten te informeren wanneer jij op zoek bent naar b2b klanten. Potentiële klanten vinden is een sport, en het is een sport waar wij bijzonder gedreven in zijn. Bij ons moet elke pijl minstens op de schijf, zo dicht mogelijk bij de roos. Dat laatste stukje laten we namelijk aan jou over.

Wil jij weten wat social selling jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten durend adviesgesprek aan.

Potentiële klanten benaderen die benaderd willen worden

Onze werkwijze heeft altijd een positief gevolg voor jouw business. Het is niet zo dat we zoveel mogelijk reclame de lucht in schieten. We vallen geen mensen lastig die helemaal geen interesse hebben. We werken alleen met het benaderen van de potentiële klanten die relevant zijn en die een koopintentie kunnen hebben.

Daarmee wordt de marketingcampagne geen stoorzender, maar een waardevolle toevoeging voor de ondernemers waar wij ons op focussen. Niet alleen omdat we de juiste persoon te pakken krijgen, maar ook omdat we een boodschap op maat afleveren op het moment dat de ontvanger hier open voor staat. Het verschil: deze potentiële klanten zitten op je te wachten, je stoort ze nooit.

Hoeveel potentiële klanten heb jij nodig?

Je staat op het punt om je bedrijf op te schalen. Je wilt uitbreiden – óf je hebt capaciteiten in je bedrijf die nog niet optimaal ingezet worden omdat je klantenbasis te smal is? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met onze innovatieve manieren om nieuwe potentiële klanten te werven. Wij hebben slechts vijftien minuten van je tijd nodig om je geheel vrijblijvend uit te leggen wat wij voor jouw business kunnen betekenen. Past het niet bij je bedrijf of heb je niet zoveel nieuwe potentiële klanten nodig? Geen probleem. Bieden wij echter precies wat jij nodig hebt? Dan gaan we direct samen aan de slag om die klanten bij jou aan tafel te krijgen. Want daar wil jij ze hebben.

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten laten we graag zien wat Leadlinq voor jouw bedrijf kan doen. Bel +31 (0) 6 46 876 510, mail naar info@leadlinq.nl of plan gemakkelijk hieronder direct de afspraak in.