Online leads genereren: b2b biedt uitdagingen en kansen

Online leads genereren is de manier om jouw business meer klanten te geven. Maar b2b leads genereren is lastig. Sterker nog, het is lastiger dan ooit. Zowel consumenten als ondernemers herkennen reclames en advertenties niet alleen, zij ergeren zich er tegenwoordig aan. Simpelweg omdat er te veel reclame is. Hoe werkt het genereren van leads tegenwoordig nog wel? Simpel, door social selling te gebruiken.

Leads genereren b2b: een innovatie aanpak die werkt

Je kunt een enorm budget vrijmaken binnen jouw bedrijf om te adverteren. Dat kan online en het kan offline zoals in tijdschriften en kranten. Hoewel je zichtbaarheid groot is, zitten hier ook een aantal flinke nadelen aan. Het grootste nadeel is dat je geen focusgroep hebt, geen direct contact en geen gerichte boodschap. Dit resulteert in hoge kosten voor het minimale resultaat.

Je hebt per definitie geen persoonlijke benadering. Het genereren van leads werkt niet meer op deze manier, zeker niet wanneer je kwalitatieve leads nodig hebt of jouw business een niche bedient.

Wil jij weten wat social selling jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten durend adviesgesprek aan.

Je moet persoonlijker benaderen bij online leads genereren

Wat spreekt jou meer aan? Het benaderen van iemand waarvan je niet weet wie het is, wat zijn of haar bedrijf doet en op welk moment je het best kunt bellen? Of iemand opbellen die wacht op jouw telefoontje en al weet waarover je belt – en deze ondernemer een actieve vraag heeft naar jouw product of dienst én er misschien zelfs al budget voor vrijgemaakt heeft?

Door een persoonlijke benadering te gebruiken waarbij je de juiste boodschap aanbiedt op het meest geschikte moment aan de juiste persoon, kun je echt online leads genereren. Met minder kosten en vooral met veel meer potentiële, warme, geïnteresseerde leads met aankoopintentie.

Het effect voor jouw business is groot. Ben jij er klaar voor om via onze sales-as-a-service meetings in je agenda te zien staan en de sale zelf af te ronden? Dan ben je bij Leadlinq aan het juiste adres.

Het genereren van leads is namelijk waar wij écht goed in zijn. Wij gebruiken geen traditionele methodes, maar werken innovatief en slim. Wij maken deuren open die voorheen gesloten bleven. Het mooiste is nog dat we dit doen omdat jouw potentiële klant dit zelf wil. Hij of zij wil door jou benaderd worden. Dus: geen irritatie, geen stoorzender, maar iemand die op jou wacht om de deal te sluiten.

LinkedIn en online leads genereren

We gebruiken LinkedIn om te connecten met potentiële klanten. Samen met jou maken we van jouw LinkedIn-profiel een aantrekkelijk visitekaartje. Daarna gaan we actief op zoek naar de juiste doelgroep en geïnteresseerde leads. Je kunt zelf kiezen of we de afspraken direct in je agenda inboeken of dat je een overzicht ontvangt die je daarna zelf kunt benaderen.

Hoeveel leads wil jij de aankomende maanden ontvangen dankzij onze manier van leads genereren voor b2b?

Plan direct een gratis kennismakingsgesprek van 15 minuten in. Je kunt dit online doen of telefonisch via +31 (0) 6 46 876 510 of per mail naar info@leadlinq.nl.