Creatief klanten werven met bewezen strategieën, het kan!

Creatief klanten werven is de manier om meer klanten te krijgen. Wanneer je bestaande marketingstrategieën gebruikt, blijf je namelijk uit hetzelfde putje scheppen. Op zich helemaal niet verkeerd natuurlijk, maar wil je echt meer klanten krijgen, dan moet je kijken naar slimmere manieren die je nog niet gebruikt, of nog niet optimaal inzet.

Hoe zit het bijvoorbeeld met jouw activiteiten op LinkedIn? Ben jij een van de ondernemers die wel een pagina heeft, maar daar eigenlijk nog te weinig mee doet? Dat is hoe klanten werven écht inzetbaar wordt voor jouw onderneming.

Waarom creatief klanten werven?

Omdat het moet. Eindeloze e-mailmarketing, banners, reclames en pushberichten, het werkt simpelweg niet meer. Zeker niet wanneer je een kritische doelgroep hebt die reclame eigenlijk al meer dan zat is. Reken er gerust op dat dit het merendeel van alle consumenten en bedrijven is, want veel bedrijven passen nu pas hun marketing aan.

Wat wil je nou eigenlijk echt doen: de relevante persoon (handtekeningbevoegde) bereiken op het juiste moment met een boodschap die direct in goede aarde valt. Daarvoor is meer nodig dan een reclame of een mailtje, want deze persoon wil je echt in je salesfunnel krijgen op de beste manier: met een koopintentie.

Wil jij weten wat social selling jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten durend adviesgesprek aan.

Meer klanten krijgen door gebruik van LinkedIn en persoonlijke opvolging

Lukraak advertenties afschieten naar een brede groep ontvangers werkt dus niet meer. Maar hoe bereik je de personen die wél relevant zijn voor jouw product, dienst of bedrijf? Door slim te zoeken op LinkedIn. LinkedIn leent zich namelijk perfect voor creatief klanten werven. Dat is de plek waar wij als social selling experts kunnen putten uit een virtueel oneindige bron.

Eerst zorgen we er samen voor dat jouw profiel op LinkedIn social proof is. Dit is het visitekaartje dat mensen zien en moet de plek zijn waar je professionaliteit uitstraalt en jouw USP direct duidelijk wordt. Daarna leggen we contact met de personen die relevant zijn, door slim te zoeken. We bereiken daarmee alleen de mensen die interessant kunnen zijn.

Meer klanten krijgen met een LinkedIncampagne op maat

Connecten deze mensen, dan zetten we een LinkedIncampagne op maat op, waarbij we de ontvanger aanzetten tot het leggen van contact. Wanneer dit gebeurt, volgen we de lead op. Dat kan telefonisch of via berichten op de social media. Is het een kwalitatieve lead, dan rapporteren we deze aan jou – of we plaatsen ‘m direct in jouw agenda als je dat wilt.

Het grote voordeel: door nieuwe marketingkanalen in te zetten, is de kans groot dat je mensen bereikt die nog nooit van je gehoord hebben. Door social selling direct professioneel in te zetten, is de kans op succesvolle leadgeneratie enorm. Zeker met de 10+ jaar ervaring vanuit Leadlinq.

Wil je meer klanten krijgen en ben je klaar om eindelijk de stap naar opschaling te maken in jouw onderneming? Neem dan eerst contact met ons op. Wij hebben slechts vijftien minuten nodig om jouw duidelijk te vertellen wat wij voor je kunnen doen en hoe goed wij zijn in creatief klanten werven. Bel ons op +31 (0) 6 46 876 510 of mail naar info@leadlinq.nl.