Wij brengen nieuwe leads naar onze klanten  

Wij laten zien dat het anders kan en openen op hoog niveau deuren die voorheen gesloten bleven. Zo kun jij je focussen op dat wat belangrijk is, de relatie opbouwen en het closen van de deal.

Over ons

Harde werkers. Wij slapen niet voor we onze doelen behaald hebben. Wij zijn Leadlinq.

Leadlinq werd in 2010 opgericht door @marlijnvaniersel. Marlijn had haar sporen verdiend in de face-to-face leadgeneratie en had volop klanten in de wereld van finance en vastgoed. Ze zag kansen voor de groei van haar bedrijf, maar was een lang acquisitietraject daar nou echt voor nodig?

Marlijn besloot het op geheel andere wijze aan te pakken en ontwikkelde de GrowBlue methodiek. Niet schieten met hagel, maar gericht klanten benaderen, de relatie opbouwen en uiteindelijk de deal sluiten.

Guess what? Dat werkte! En zo werd Leadlinq geboren: hét bedrijf dat ondernemers helpt écht goede leads te vinden, zonder moeite, zonder dure advertentiecampagnes. Wat wel? Door samen te werken in de meest optimale oplossing voor de klant. 

Wil jij weten wat onze GrowBlue methodiek jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten durend adviesgesprek aan.

Why, how & what?

Waarom doen we wat we doen? Hoe doen we dat? En wat doen we dan precies?
We delen het graag met je. 

“We zijn een sterk team, zijn open en durven ons kwetsbaar op te stellen. We zeggen waar het op staat en besteden veel aandacht aan persoonlijke groei. Onze unieke bedrijfscultuur levert – i.c.m. onze GrowBlue methodiek – optimale resultaten op.”

Marlijn

“Ondernemerschap, partnerschap, integriteit & verantwoordelijk zijn onze kernwaarden. En ook al is het een hele mond vol, dit vormt iedere dag binnen ons bedrijf, maar ook in de relatie met klanten de basis van waaruit we werken. We zijn benieuwd naar je.” 

Nadine

Iedere dag opnieuw werken we samen om het optimale resultaat te behalen, op zowel zakelijk vlak als binnen het team. Gezonde drive en vooral de persoonlijke touch maken wie wij zijn. Dingen doen waar je blij van wordt, daar ligt onze kracht!

Cheyenne