Wij openen deuren.

Iedere dag kloppen we voor jou op verschillende deuren. Door de boodschap op maat met de juiste tone of voice op het optimale moment af te leveren, openen we deuren die eerder gesloten bleven. 

Leads genereren we op 2 manieren. Via online & offline kanalen.

1. We identificeren potentiële klanten via online marketing of innovatieve online databronnen.

2. We benaderen de nieuwe leads daarna op persoonlijke manier via social media berichten en per telefoon.

De volgende stap richting salesafspraken in je agenda.
Vraag gratis een persoonlijk gesprek aan & onderzoek wat het beste bij je bedrijf past. 

In 4 slimme stappen brengen we nieuwe klanten naar je toe

1. Linkedin profiel social proof

Een succesvolle LinkedIn-campagnestrategie begint met het aanscherpen van je profiel. Een social proof LinkedIn-profiel zorgt immers voor betere conversies.

We zorgen dat je online visitekaartje uitstraalt wie jij bent. Zodat we zeker weten dat je een uitstekende indruk maakt.

2. Het ideale klantprofiel

Je wilt met de juiste gekwalificeerde B2B-klanten en warme leads aan tafel komen. We bepalen samen de criteria waaraan geïnteresseerde prospects moeten voldoen.

We vinden de ideale profielen door op een slimme manier te zoeken. Daardoor weten we zeker dat we de juiste mensen bereiken vanaf het eerste moment.

.

3. Linkedin campagne starten

We sturen jouw doelgroep via de slimme LinkedIn-strategie een gepersonaliseerd connectieverzoek. Na acceptatie volgt een persoonlijke campagne met triggers, die aanzetten tot interactie voor meer B2B-klanten.
.

4. Opvolgen van nieuwe connecties

We leveren je de meeste interessante interacties & warme leads aan in een overzichtelijk rapport. Zo kun je direct reageren op nieuwe verzoeken van leads en geïnteresseerde prospects en informatieaanvragen.

Nog een stap verder? We nemen de opvolging proactief uit handen. We kwalificeren je lead persoonlijk en plannen telefonisch een salesafspraak voor je in.

Een nieuwe stap richting gestructureerde sales.
Vraag gratis een persoonlijk gesprek aan en onderzoek wat het beste bij je bedrijf past. 

Klantervaringen

Zonder klanten geen business. We geloven dat aandacht voor onze klanten de belangrijkste asset is voor een bedrijf. Daar maken we ons hard voor.

Leadlinq heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van ons bedrijf online. Linkedin gebruiken we nu optimaal en hebben inmiddels diverse nieuwe klantafspraken gehad. 

Bas Koetsier

Finance

Het inzetten van Leadlinq heeft ons naast afspraken met klanten die buiten ons netwerk vielen ook onze zichtbaarheid online echt verhoogd. B2B sales is veel gemakkelijker nu.

Jessica Hermes

Training & Coaching

Voor ons was het soms lastig de juiste mensen te bereiken binnen organisaties, dit is nu veel gemakkelijker geworden en met de nodige resultaten als kers op de taart. 

Richard van Dijk

Enginering

Wil jij weten wat social selling voor jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 min advies gesprek aan en kijk wat het beste bij jouw bedrijf past.