Wij openen deuren.

Iedere dag kloppen we voor jou op verschillende deuren. Door de boodschap op maat met de juiste tone of voice op het optimale moment af te leveren, openen we deuren die eerder gesloten bleven. 

Wat doen we?

Bij Leadlinq geloven we in social selling en growth hacking. We helpen ondernemers aan veelbelovende leads te komen zonder dat zij daar zelf energie in hoeven te steken of enorme bedragen uit hoeven geven aan advertentiecampagnes. In plaats daarvan ontwikkelen we samen met jou een op maat gemaakte social selling campagne. We onderzoeken wat jouw doelgroep interesseert en gebruik die informatie om superpersoonlijke content voor jouw potentiële klanten te maken. Die laten we vervolgens precíes op het juiste moment landen in de inbox van de juiste persoon.

Het resultaat? Meer dan 20% van alle door ons aangeschreven relaties heeft écht interesse in jouw product. Zij willen met jou om tafel. Dat is leads genereren, 2.0.

Leads genereren we op 2 manieren. Via online & offline kanalen.

1. We identificeren potentiële klanten via online marketing of innovatieve online databronnen.

2. We benaderen de nieuwe leads daarna op persoonlijke manier via social media berichten en per telefoon.

De volgende stap richting salesafspraken in je agenda.
Vraag gratis een persoonlijk gesprek aan & onderzoek wat het beste bij je bedrijf past. 

Onze aanpak

Als jij ook gelooft in onze werkwijze gaan we eerst met jou in gesprek om te bepalen hoe jouw ideale klant eruitziet. Ondernemers weten vaak heel goed welke klanten ze willen hebben. Waarom zou jij niet op jouw ideale klant mikken?
We kijken specifiek naar de online bewegingen van jouw doelgroep. Welke social media gebruiken zijn? Wat vinden zij interessant? En hoe kunnen we hen interesseren voor jouw dienst of product? Vervolgens maken wij unieke content en benaderen we jouw potentiële klanten, bijvoorbeeld via LinkedIn.

Wat ons onderscheidt van tools zoals Salesnavigator? Wij kunnen ons 100% focussen op het vinden van jouw leads, met een warme, persoonlijke benadering. Want wees nou eerlijk, hoe vaak word jij eigenlijk benaderd door iemand die écht weet waar je op zit te wachten? Precies. Dat pakken wij nu net even anders aan. Bovendien gebruiken we álle socialmediakanalen die relevant zijn voor jouw klant, niet alleen LinkedIn.

In 4 slimme stappen brengen we nieuwe klanten naar je toe

1. Linkedin profiel social proof

Een succesvolle LinkedIn-campagnestrategie begint met het aanscherpen van je profiel. Een social proof LinkedIn-profiel zorgt immers voor betere conversies.

We zorgen dat je online visitekaartje uitstraalt wie jij bent. Zodat we zeker weten dat je een uitstekende indruk maakt.

2. Het ideale klantprofiel

Je wilt met de juiste gekwalificeerde B2B-klanten en warme leads aan tafel komen. We bepalen samen de criteria waaraan geïnteresseerde prospects moeten voldoen.

We vinden de ideale profielen door op een slimme manier te zoeken. Daardoor weten we zeker dat we de juiste mensen bereiken vanaf het eerste moment.

.

3. Linkedin campagne starten

We sturen jouw doelgroep via de slimme LinkedIn-strategie een gepersonaliseerd connectieverzoek. Na acceptatie volgt een persoonlijke campagne met triggers, die aanzetten tot interactie voor meer B2B-klanten.
.

4. Opvolgen van nieuwe connecties

We leveren je de meeste interessante interacties & warme leads aan in een overzichtelijk rapport. Zo kun je direct reageren op nieuwe verzoeken van leads en geïnteresseerde prospects en informatieaanvragen.

Nog een stap verder? We nemen de opvolging proactief uit handen. We kwalificeren je lead persoonlijk en plannen telefonisch een salesafspraak voor je in.

Onze pakketten

Toch iets anders?

Iedere onderneming heeft haar eigen uitdagingen. En iedere uitdaging vraagt om een unieke oplossing. Denk jij tot deze categorie te behoren, plan dan via een onderstaande button een call in en vertel ons meer.

Een nieuwe stap richting gestructureerde sales.
Vraag gratis een persoonlijk gesprek aan en onderzoek wat het beste bij je bedrijf past. 

Klant ervaringen

Geen business zonder klanten. We geloven dat aandacht voor onze klant de belangrijkste asset is binnen ons bedrijf.

Leadlinq heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van ons bedrijf online. LinkedIn gebruiken we nu optimaal en hebben inmiddels diverse nieuwe klantafspraken gehad. 

Bas Koetsier

Finance

Voor ons was het soms lastig de juiste mensen te bereiken binnen organisaties, dit is nu veel gemakkelijker geworden en met de nodige resultaten als kers op de taart. 

Richard van Dijk

Enginering

Het inzetten van Leadlinq heeft ons naast afspraken met klanten die buiten ons netwerk vielen ook onze zichtbaarheid online echt verhoogd. B2B sales is veel gemakkelijker nu.

Jessica Hermes

Training & Coaching

Wil jij weten wat social selling jou op kan leveren?
Vraag gratis een 15 minuten adviesgesprek aan en kijk wat het beste bij jouw bedrijf past. 

LinkedIn Profiel Tips (gratis e-book)

  • Goed geïnformeerd aan de slag met LinkedIn
  • Gebaseerd op echte cases en jarenlange ervaring