Werken bij Leadlinq  

Toe aan een nieuwe uitdaging en wil je graag werken vanuit huis? Dan horen we graag van je!

Wij zijn namelijk per direct op zoek naar online professionals die blij worden van (online) sales. 

Online sales professional (16-24 uur/week)

Zonder klanten geen business. We geloven dat aandacht voor de klant de belangrijkste asset is voor een bedrijf. Daar maken we ons hard voor, help jij ons mee?

Wat je wilt weten over Leadlinq?

Leadlinq is opgericht zo’n 10 jaar geleden. Vanaf het allereerste moment helpen we bedrijven in o.a. de finance, vastgoed, e-commerce en trainingssector om te kunnen groeien, dit doen we onder de noemer “Sales as a service”. 

Oftewel we helpen onze klanten in verschillende fases door het sales proces. Zo maken we van bestaande klanten happy customers. Het succes van Leadlinq heeft geresulteerd in een mooi netwerk aan bekende en toonaangevende klanten. 

Daarnaast doen we veel op het gebied van online campagnes voor het genereren van leads, dit is zo succesvol dat we opzoek zijn naar leuke mensen die ons hierbij willen helpen.

 

Wat ga je doen?

We zijn opzoek naar ondernemende mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Iemand die impact wilt maken. Je benadert via onze online campagnes, B2B relaties in verschillende vakgebieden.

Wij verzorgen de gehele campagne van A tot Z naar de juiste doelgroep. Wat we van jou verwachten is dat je de contacten op volgt, via Social Media of telefonisch. Met de geïnteresseerde doelgroep plan je telefonische calls/demo’s in via Zoom, om onze diensten te tonen en de lead verder op te warmen.

Uiteindelijk zorg je voor een juiste opvolging zoals een offerte en/of nabellen en weet jij met jouw skills de lead te converteren naar een klant. Ben je iets meer thuis in het salesproces en ken je onze diensten dan ben je wellicht klaar voor de volgende stap. Hierin krijg je een eigen klantenportefeuille onder je, waarvoor jij zorgt dat hun online campagnes goed gemanaged worden.

Klaar voor een nieuwe opdracht?

YES, dan zoeken we jou.

 

Wie zoeken we?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de B2B sales,

  • Je kunt goed zelfstandig werken en bent gestructureerd en kwaliteitsgericht, 

  • Je bent digitaal gemiddeld tot sterk onderlegd (wat betekent dat systemen als Salesforce, Pipedrive, Slack voor jou niet onbekend zijn)

  • Je bent gedreven, een doorzetter en hebt een sales mindset. Je geniet van het creëren van nieuwe kansen, 

  • Je hebt een ”can-do mentaliteit” en bent communicatief vaardig, 

  • Je hebt ervaring met online business of je voelt hier veel voor,

  • Je weet hoe je een lead kan closen en krijgt hier geen genoeg van, 

  • Je werkt vanuit onze systemen en vanuit huis, eens in de zoveel tijd kom je bij ons op kantoor voor een training en een gezellige borrel!

Vergoeding is in overleg evenals het aantal uren.

Hier word ik blij van. Hoe nu verder?

Reageren maar! 

Ben jij geïnteresseerd in deze opdracht of wil je iemand uit jouw netwerk aanbevelen?

Reageer via onderstaande button door al onze prangende vragen te beantwoord en een korte videomotivatie te geven waarom jij de geschikte kandidaat zou zijn.

Als je wordt geselecteerd neemt Nadine, contact met je op om een vervolggesprek in te plannen. 

Blow us away. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op kantoor!