De beurzen kleuren rood, de overheid neemt rigoureuze beslissingen en Nederland gaat langzaam op slot. Als zzp’er vraag je je misschien af “Hoe houd ik mijn bedrijf op dit moment draaiende?”


Bij Leadlinq snappen we dat het een spannende tijd is. Tegelijkertijd biedt dit moment ook kansen. Face-to-face afspraken zitten er even niet in, maar online kun jij een voorsprong creëren. Gebruik deze tijd om je online zichtbaarheid te vergroten, zodat je nu en in de toekomst je klanten weet te bereiken. Het komt nu aan op jouw veerkracht, wendbaarheid en creativiteit als ondernemer. Want dat er genoeg kansen liggen, dat is zeker.

Hoe pak je dit aan?

Het overgrote deel van Nederland werkt op dit moment thuis. Social media worden nog vaker dan normaal gebruikt. Iedereen wil juist nu op de hoogte blijven en staat op scherp, dus zorg jíj ervoor dat jouw bedrijf ook opvalt in de feed, bijvoorbeeld op LinkedIn. Daarvoor moet je profiel op en top in orde zijn.

De eerste stap naar succes is zorgen dat jouw LinkedIn-profiel ‘social proof’ is. Hoe beter je profiel is, hoe vaker deze wordt bezocht en hoe beter je te vinden bent in Google. Door jouw expertise op de juiste manier in de etalage te zetten kom je in beeld bij nieuwe opdrachtgevers. Zo kun je je onderscheiden. Daar kan Leadlinq je bij helpen.

Waarom LinkedIn?

Bij Leadlinq werken wij veel met LinkedIn en dat is niet zonder reden. LinkedIn is hét kanaal voor B2B-marketeers en -professionals.

En dit is waarom:

• 40% van alle users die maandelijks actief zijn, gebruikt LinkedIn dagelijks
• 91% van marketing managers zijn het erover eens dat LinkedIn de beste plek is voor het vinden van goede content
• 79% van B2B-marketeers vindt LinkedIn een goede bron voor het genereren van leads

Onderscheid je ook met jouw LinkedIn-profiel! We helpen je hier graag bij of nemen dit je compleet uit handen, zodat je ondanks de coronacrisis álles uit je onderneming kunt halen.

Heb jij hulp nodig bij het verbeteren van jouw online zichtbaarheid? Wil je weten hoe je echt opvalt tussen al die andere ondernemers? Of kan jouw LinkedInpagina wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan helpen we je graag!